نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: ماجراهای نی نی سایتی





بهترین غذایی که پختم: ماجراهای نی نی سایتی

سلام به همه دوستای گلم! امروز میخوام در مورد بهترین غذایی که تا حالا پختم و تجربیاتم در این زمینه با شما حرف بزنم. راستش رو بخواید، انتخاب یه غذا به عنوان “بهترین” خیلی سخته، چون سلیقه ها متفاوته و هر غذایی در یه موقعیت خاص میتونه لذت بخش باشه.

اما با یه نگاهی به تاپیک های نی نی سایت، میشه فهمید که چه غذاهایی بین مامانا محبوبیت بیشتری دارن. منم سعی کردم با الهام از همین تاپیک ها و تجربه های خودم، یه لیست از غذاهایی که خودم از پختنشون لذت بردم و حسابی هم مورد استقبال قرار گرفتن، براتون تهیه کنم:

  • قرمه سبزی مامان پز:

    البته که قرمه سبزی همیشه اوله! رمز و رموز قرمه سبزی خوشمزه چیه؟ سبزی خوب، گوشت مناسب و صبر و حوصله فراوون!
  • زرشک پلو با مرغ مجلسی:

    کیه که از زرشک پلو با مرغ بدش بیاد؟ مخصوصا اگه مرغش حسابی نرم و آبدار باشه و زرشک هاشم ملس و خوشمزه.
  • کباب کوبیده خونگی:

    درست کردن کباب کوبیده تو خونه یکم قلق داره، ولی وقتی درست و حسابی از آب دربیاد، از کباب بیرون هم خوشمزه تره.
  • ته چین مرغ و بادمجان:

    ته چین یه غذای شیک و مجلسیه که هم خوشمزه است و هم ظاهر قشنگی داره.
  • لوبیا پلو شیرازی:

    یه غذای ساده و خوشمزه که با سالاد شیرازی حسابی میچسبه.
  • عدس پلو با کشمش و خرما:

    یه غذای مقوی و سالم که برای بچه ها هم خیلی خوبه.
  • ماکارونی با سویا (یا گوشت):

    ماکارونی غذای مورد علاقه ی بیشتر بچه هاست. میتونید با سویا یا گوشت چرخ کرده درستش کنید.
  • کتلت:

    کتلت هم یه غذای سریع و آسونه که میشه با نون باگت یا برنج سرو کرد.
  • کوفته تبریزی:

    کوفته تبریزی یه غذای اصیل و خوشمزه است که درست کردنش یکم زمان میبره، ولی ارزشش رو داره.
  • آش رشته:

    آش رشته یه غذای سنتی و مقویه که معمولا تو فصل زمستون بیشتر طرفدار داره.
  • سوپ جو:

    سوپ جو هم یه غذای سبک و خوشمزه است که برای سرماخوردگی خیلی خوبه.
  • دلمه برگ مو:

    دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که درست کردنش یکم حوصله میخواد.
  • میرزا قاسمی:

    میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه است که با نون سرو میشه.
  • کشک بادمجان:

    کشک بادمجان هم یه غذای خوشمزه و آسونه که میشه به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد.
  • املت:

    املت یه غذای سریع و آسونه که برای صبحانه، ناهار یا شام مناسبه.
  • خوراک لوبیا:

    خوراک لوبیا یه غذای مقوی و خوشمزه است که میشه با نون یا برنج سرو کرد.
  • کوکو سبزی:

    کوکو سبزی یه غذای سالم و خوشمزه است که میشه به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد.
  • املت گوجه:

    املت گوجه یه غذای ساده و خوشمزه است که برای صبحانه مناسبه.
  • کله جوش:

    کله جوش یه غذای سنتی و مقویه که معمولا تو فصل زمستون بیشتر طرفدار داره.
  • آبگوشت:

    آبگوشت یه غذای اصیل و خوشمزه است که با نون و سبزی خوردن سرو میشه.
  • خورشت قیمه بادمجان:

    خورشت قیمه بادمجان یه غذای خوشمزه و مجلسیه که برای مهمونی ها مناسبه.
  • خورشت کرفس:

    خورشت کرفس یه غذای سالم و خوشمزه است که میشه با گوشت یا مرغ درست کرد.
  • شنیسل مرغ:

    شنیسل مرغ یه غذای سریع و آسونه که برای بچه ها هم خیلی خوبه.
  • پیتزا خونگی:

    پیتزا خونگی همیشه خوشمزه تره! میتونید با هر موادی که دوست دارید درستش کنید.
  • لازانیا:

    لازانیا یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که میشه به عنوان غذای اصلی سرو کرد.
  • سوشی خانگی :

    اگر علاقمند به طعم های جدید هستید، می‌توانید با مواد اولیه سوشی خانگی رو درست کنید.

اینها فقط تعدادی از غذاهایی بودن که من از پختنشون لذت بردم. البته لیست غذاهای خوشمزه خیلی بیشتر از اینهاست و هر کسی میتونه با توجه به سلیقه خودش بهترین غذاها رو انتخاب کنه.

مهم اینه که با عشق و علاقه غذا بپزیم و از خوردنش لذت ببریم.







بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربیات نی نی سایت (26 مورد)

بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربیات نی نی سایت (26 مورد)

1. قورمه سبزی مامان پز، اما با رازهای نی نی سایتی!

همیشه قورمه سبزی مامانم یه چیز دیگه بود، ولی یه بار تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم که یه نفر نوشته بود لوبیا چیتی رو نیم پز کنین و بعد اضافه کنین.امتحان کردم و طعمش عالی شد!عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندیه راز دیگه هم این بود که شنبلیله خشک رو یه کم تفت بدین.بوش که بلند شد دیگه عطرش محشره!یه نفر هم گفته بود از سبزی قورمه فریزشده استفاده نکنین، هر چقدر هم وسوسه انگیز باشه.تاثیرش تو طعم خیلی زیاده.یادمه یکی هم گفته بود آبلیمو رو آخر سر بزنید تا رنگش تیره نشه.خیلی نکته مهمیه!و البته، خیلی ها تاکید داشتند که گوشت گوسفندی با استخوان بهترین انتخابه.

چربی استخون طعم قورمه رو خیلی بهتر می کنه.

راستی، یکی از کاربران گفته بود برای خوشرنگ شدن از رب انار ملس استفاده کنید.من که عاشقش شدم!خلاصه که قورمه سبزی من با این رازهای نی نی سایتی حسابی ترکوند!

2. لازانیا به سبک ایتالیایی اصیل (با کمک نی نی سایت!)

همیشه دلم می خواست یه لازانیای خوشمزه مثل لازانیاهای رستوران درست کنم.تو نی نی سایت کلی دستور پیدا کردم و بالاخره تونستم یه لازانیای فوق العاده درست کنم.اول از همه اینکه سس بشامل رو باید درست و حسابی درست کرد.باید غلیظ باشه و گلوله گلوله نشه.یکی از بچه ها یه روش خیلی خوب برای درست کردنش گفته بود.بعد سس گوشتی خیلی مهمه.باید پر ملات و خوشمزه باشه.یه نفر گفته بود یه کم دارچین بهش اضافه کنید.واقعا طعمش رو عالی می کنه!پنیر پیتزا هم خیلی تاثیر داره.باید از یه پنیر خوب و با کیفیت استفاده کرد.

یه نفر گفته بود پنیر موزارلا بهترین گزینه است.

یه نکته دیگه هم این بود که ورقه های لازانیا رو نباید خیلی زیاد پخت.یه کم که نرم شدن کافیه.من یادمه یه نفر گفته بود یکم جوز هندی توی سس بشامل بریزیم .امتحان کردم خیلی خوش عطر شد!و در آخر، لازانیا رو باید خوب بپزید تا پنیرها آب بشن و همه مواد به خورد هم برن.

3. عدس پلو مجلسی، خوشمزه تر از همیشه!

عدس پلو یکی از غذاهای مورد علاقه منه، ولی هیچ وقت نمی تونستم یه عدس پلوی مجلسی و خوشمزه درست کنم.تا اینکه تو نی نی سایت یه دستور عالی پیدا کردم.اول از همه اینکه عدس رو باید خوب بپزید تا نرم بشه.ولی نباید له بشه.یه نفر گفته بود یه کم نمک بهش اضافه کنید تا زودتر بپزه.بعد پیاز داغ خیلی مهمه.باید طلایی و خوشرنگ بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.گوشت چرخ کرده هم باید خوب تفت داده بشه و با ادویه های خوشمزه طعم دار بشه.یه نفر گفته بود یه کم پودر زیره بهش اضافه کنید.

خرما و کشمش هم خیلی مهم هستن.

باید با کره تفت داده بشن تا نرم و خوشمزه بشن.یه نفر گفته بود یه کم گردو هم بهش اضافه کنید.زعفران هم که حرف اول رو می زنه.باید خوب دم بکشه تا رنگ و عطرش عالی بشه.یکی گفته بود توی گلاب دم کنیدش.و در آخر، عدس پلو رو باید خوب دم بذارید تا همه مواد به خورد هم برن و طعمش عالی بشه.

4. قیمه نذری، با عطر و طعم بی نظیر!

همیشه دلم می خواست یه قیمه نذری خوشمزه درست کنم.تو نی نی سایت کلی دستور پیدا کردم و بالاخره تونستم یه قیمه نذری فوق العاده درست کنم.اول از همه اینکه گوشت باید خوب تفت داده بشه تا رنگش تغییر کنه.یه نفر گفته بود از گوشت گوسفندی استفاده کنید تا قیمه تون خوشمزه تر بشه.بعد پیاز داغ خیلی مهمه.باید طلایی و خوشرنگ بشه.یه نفر گفته بود یه کم شکر بهش اضافه کنید تا کاراملی بشه.لپه هم باید از قبل خیس بخوره و بعد پخته بشه.یه نفر گفته بود یه کم سرکه بهش اضافه کنید تا نفخش گرفته بشه.

رب گوجه فرنگی هم باید خوب تفت داده بشه تا رنگش باز بشه.

یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.زعفران و گلاب هم که حرف اول رو می زنن.باید خوب دم بکشن تا رنگ و عطرش عالی بشه.یکی هم نوشته بود آخر سر بهش یکم کره اضافه کنید.محشر میشه!

5. آش رشته جا افتاده، خوشمزه و مقوی!

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانیه.تو نی نی سایت یه دستور عالی پیدا کردم که آش رشته رو خیلی خوشمزه و مقوی می کنه.اول از همه اینکه حبوبات باید از قبل خیس بخورن و بعد پخته بشن.یه نفر گفته بود یه کم نمک بهشون اضافه کنید تا زودتر بپزن.بعد سبزی آش خیلی مهمه.باید تازه و با کیفیت باشه.یه نفر گفته بود از سبزی های معطر هم استفاده کنید.رشته آش هم باید با دقت اضافه بشه تا آش رشته خیلی غلیظ نشه.یه نفر گفته بود قبل از اضافه کردن، رشته رو یه کم بشکنید.

پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ هم که حرف اول رو می زنن.

باید طلایی و خوشرنگ باشن.کشک هم خیلی مهمه.باید با کیفیت و خوش طعم باشه.یه نفر گفته بود قبل از اضافه کردن، کشک رو با یه کم آب رقیق کنید.یکی هم نوشته بود اگه یکم پودر قره قروت بزنید طعمش بینظیر میشه.

6. کباب تابه ای آبدار و خوش عطر!

کباب تابه ای یه غذای ساده و سریعه که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کباب تابه ای رو خیلی آبدار و خوش عطر می کنه.اول از همه اینکه گوشت چرخ کرده باید خوب ورز داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم پیاز رنده شده و آب گرفته شده بهش اضافه کنید.بعد ادویه ها خیلی مهم هستن.باید از ادویه های خوش عطر و طعم استفاده کرد.یه نفر گفته بود یه کم سماق بهش اضافه کنید.تابه باید داغ باشه و کباب ها رو باید با حرارت متوسط سرخ کرد.

یه نفر گفته بود یه کم روغن دنبه به تابه اضافه کنید.

بعد از سرخ شدن کباب ها، یه کم آب به تابه اضافه کنید و در تابه رو بذارید تا کباب ها بپزن و آبدار بشن.یه نفر گفته بود یه کم گوجه فرنگی رنده شده هم به آب اضافه کنید تا کباب ها خوشرنگ بشن.یکی هم پیشنهاد داده بود اگه یه کوچولو دارچین بریزیم خیلی خوش عطر میشه.

7. ته چین مرغ زعفرانی، با تَه دیگ طلایی!

ته چین مرغ زعفرانی یه غذای مجلسی و خوشمزه است که همه دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که ته چین رو خیلی عالی می کنه.اول از همه اینکه مرغ باید خوب پخته بشه و با ادویه های خوشمزه طعم دار بشه.یه نفر گفته بود یه کم زعفران بهش اضافه کنید.بعد برنج باید نیم پز بشه و با ماست و تخم مرغ مخلوط بشه.یه نفر گفته بود یه کم گلاب بهش اضافه کنید.تَه دیگ خیلی مهمه.باید از یه تَه دیگ خوب و با کیفیت استفاده کرد.یه نفر گفته بود تَه دیگ سیب زمینی بهترین گزینه است.

ته چین رو باید با حرارت ملایم پخت تا تَه دیگش طلایی بشه و نسوزه.

یه نفر گفته بود اگه یه لایه زرشک بین برنج و مرغ بذارین خیلی خوشمزه میشه.یادمه یه نفر می گفت اگه زعفرون رو با یکم کره آب شده مخلوط کنی ته چینت خیلی خوشرنگ میشه.

8. میرزا قاسمی دودی، خوشمزه و اصیل!

میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه و آسونه. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که میرزا قاسمی رو خیلی دودی و خوشمزه می کنه. اول از همه اینکه بادمجون ها باید روی آتیش کباب بشن تا خوب دودی بشن. یه نفر گفته بود از بادمجون های قلمی استفاده کنید. بعد گوجه فرنگی ها هم باید روی آتیش کباب بشن تا پوستشون به راحتی جدا بشه. یه نفر گفته بود از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید. بعد سیر باید خوب سرخ بشه و با بادمجون و گوجه فرنگی مخلوط بشه. یه نفر گفته بود از سیر تازه استفاده کنید. تخم مرغ ها هم باید اضافه بشن و با مواد مخلوط بشن تا بپزن. یه نفر گفته بود اگه یه کم فلفل تند بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه. خلاصه یکی هم نوشته بود یه قاشق رب انار بزنید طعمش محشر میشه.

9. فسنجان جا افتاده، با گردوی فراوان!

فسنجان یه غذای شمالی مجلسی و خوشمزه است. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که فسنجان رو خیلی جا افتاده و خوشمزه می کنه. اول از همه اینکه گردو باید خوب آسیاب بشه و با آب سرد مخلوط بشه. یه نفر گفته بود از گردوی تازه استفاده کنید. بعد مرغ یا گوشت باید خوب پخته بشه و با گردو مخلوط بشه. یه نفر گفته بود از مرغ یا گوشت بدون استخوان استفاده کنید. رب انار هم خیلی مهمه. باید از یه رب انار ملس و خوش طعم استفاده کرد. یه نفر گفته بود یه کم شکر بهش اضافه کنید. فسنجان رو باید با حرارت ملایم پخت تا جا بیفته و روغن بندازه. یه نفر گفته بود اگه یه کم آلو خورشتی بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه. یکی هم نوشته بود اگه یکم پودر گل محمدی بزنی خیلی خوش عطر میشه.

10. دلمه برگ مو ترش و شیرین، با طعم بی نظیر!

دلمه برگ مو یه غذای سنتی و خوشمزه است که همه دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که دلمه رو خیلی ترش و شیرین و خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه برگ مو باید تازه و لطیف باشه.یه نفر گفته بود برگ مو رو قبل از استفاده یه کم تو آب جوش بذارید تا نرم بشه.بعد برنج باید نیم پز بشه و با گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه های خوشمزه مخلوط بشه.یه نفر گفته بود یه کم لپه هم بهش اضافه کنید.برای ترش و شیرین کردن دلمه می تونید از رب انار، شکر و سرکه استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم تمر هندی هم بهش اضافه کنید.

دلمه ها رو باید تو قابلمه بچینید و با حرارت ملایم بپزید تا نرم بشن و طعم دار بشن.یه نفر گفته بود اگه یه کم روغن زیتون روی دلمه ها بریزید خیلی خوشمزه میشه.یک نکته هم خوندم که می گفت اگه توی مواد داخل دلمه از زرشک استفاده کنی خیلی عالی میشه!

11. کوکو سبزی پفکی، با سبزیجات تازه!

کوکو سبزی یه غذای ساده و سریعه که خیلی ها دوستش دارن. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کوکو سبزی رو خیلی پفکی و خوشمزه می کنه. اول از همه اینکه سبزی کوکو باید تازه و خرد شده باشه. یه نفر گفته بود از سبزی های معطر هم استفاده کنید. بعد تخم مرغ ها باید خوب زده بشن تا پفکی بشن. یه نفر گفته بود یه کم بکینگ پودر بهش اضافه کنید. برای اینکه کوکو سبزی خوشمزه بشه می تونید از گردو، زرشک و کشمش هم استفاده کنید. یه نفر گفته بود یه کم سیر رنده شده هم بهش اضافه کنید. تابه باید داغ باشه و کوکو رو باید با حرارت ملایم سرخ کرد تا نسوزه. یه نفر گفته بود اگه یه کم آرد به مواد اضافه کنید کوکو تون منسجم تر میشه. یه نکته مهم هم اینه که سبزی رو خیلی ریز خرد کنین!

12. شامی کباب لذیذ، با سیب زمینی رنده شده!

شامی کباب یه غذای سنتی و خوشمزه است که همه دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که شامی کباب رو خیلی لذیذ و خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه گوشت چرخ کرده باید خوب ورز داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم پیاز رنده شده و آب گرفته شده بهش اضافه کنید.بعد سیب زمینی رنده شده هم خیلی مهمه.باید آبش رو بگیرید تا شامی کباب شل نشه.یه نفر گفته بود یه کم آرد نخودچی هم بهش اضافه کنید.ادویه های خوشمزه هم خیلی مهم هستن.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر بهش اضافه کنید.

شامی کباب ها رو باید تو روغن داغ سرخ کرد تا طلایی و خوشرنگ بشن.

یه نفر گفته بود اگه یه کم سبزی معطر بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یادمه یه نفر می گفت اگه یه کوچولو جوز هندی بزنید طعمش فوق العاده میشه.

13. پاستا آلفردو خامه ای، به سبک رستوران های ایتالیایی!

پاستا آلفردو یه غذای ایتالیایی خوشمزه و خامه ایه.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که پاستا آلفردو رو به سبک رستوران های ایتالیایی درست می کنه.اول از همه اینکه پاستا رو باید طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.یه نفر گفته بود یه کم نمک به آب اضافه کنید.بعد سس آلفردو خیلی مهمه.باید از خامه، کره، سیر و پنیر پارمسان درست بشه.یه نفر گفته بود یه کم شیر هم بهش اضافه کنید.مرغ گریل شده هم خیلی خوشمزه میشه.باید با ادویه های خوشمزه طعم دار بشه.یه نفر گفته بود یه کم پودر سیر بهش اضافه کنید.

پاستا رو باید با سس آلفردو و مرغ گریل شده مخلوط کنید و با پنیر پارمسان سرو کنید.

یه نفر گفته بود اگه یه کم جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یه خانم کدبانو هم گفته بود اگه به جای خامه از ماسکارپونه استفاده کنید، طعمش عالی میشه.

14. خورشت کرفس خوش عطر، با نعنا و جعفری فراوان!

خورشت کرفس یه غذای سنتی و خوشمزه است که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که خورشت کرفس رو خیلی خوش عطر و خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه کرفس باید خوب خرد بشه و با روغن تفت داده بشه.یه نفر گفته بود از کرفس های تازه و جوان استفاده کنید.بعد گوشت باید خوب پخته بشه و با کرفس مخلوط بشه.یه نفر گفته بود از گوشت گوسفندی استفاده کنید.نعنا و جعفری هم خیلی مهم هستن.باید خرد شده و به خورشت اضافه بشن.یه نفر گفته بود از نعنا و جعفری تازه استفاده کنید.

برای اینکه خورشت کرفس خوشمزه بشه می تونید از آب لیمو، آب نارنج و یا رب انار هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم شکر بهش اضافه کنید.یه نفر گفته بود اگه یه کم آلو خورشتی بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یه کاربر هم گفته بود اگه یکم پیازچه هم توی خورشت بریزید خیلی عالی میشه.

15. دمپختک باقالی، غذای خوشمزه و نوستالژیک!

دمپختک باقالی یه غذای سنتی و خوشمزه است که خیلی ها باهاش خاطره دارن. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که دمپختک باقالی رو خیلی خوشمزه می کنه. اول از همه اینکه باقالی باید تازه و پوست کنده باشه. یه نفر گفته بود از باقالی های سبز و نرم استفاده کنید. بعد برنج باید خوب خیس بخوره. یه نفر گفته بود یه کم نمک بهش اضافه کنید. پیاز داغ هم خیلی مهمه. باید طلایی و خوشرنگ بشه. یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید. برای اینکه دمپختک باقالی خوشمزه بشه می تونید از شوید خشک و کره هم استفاده کنید. یه نفر گفته بود یه کم سیر رنده شده هم بهش اضافه کنید. دمپختک رو باید با حرارت ملایم دم بذارید تا خوب جا بیفته. یه پیشنهاد هم این بود که اگه ته دیگ نون لواش بذارین خیلی خوشمزه میشه.

16. کتلت گوشت خوش طعم، با نان و سبزی تازه!

کتلت گوشت یه غذای ساده و سریعه که خیلی ها دوستش دارن. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کتلت گوشت رو خیلی خوش طعم می کنه. اول از همه اینکه گوشت چرخ کرده باید خوب ورز داده بشه. یه نفر گفته بود یه کم پیاز رنده شده و آب گرفته شده بهش اضافه کنید. بعد سیب زمینی پخته شده و رنده شده هم خیلی مهمه. یه نفر گفته بود یه کم آرد سوخاری هم بهش اضافه کنید. ادویه های خوشمزه هم خیلی مهم هستن. یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر بهش اضافه کنید. کتلت ها رو باید تو روغن داغ سرخ کرد تا طلایی و خوشرنگ بشن. یه نفر گفته بود اگه یه کم سبزی معطر بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه. یه راز هم برای طعم بهترش اینه که یکم پودر پاپریکا بزنید.

17. سوپ جو پرک، مقوی و آرام بخش!

سوپ جو پرک یه غذای مقوی و آرام بخشه که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که سوپ جو پرک رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه جو پرک باید خوب پخته بشه.یه نفر گفته بود یه کم نمک بهش اضافه کنید.بعد مرغ یا گوشت باید خوب پخته بشه و ریش ریش بشه.یه نفر گفته بود از آب مرغ هم استفاده کنید.سبزیجات هم خیلی مهم هستن.هویج، کرفس و جعفری از سبزیجات اصلی سوپ جو پرک هستن.یه نفر گفته بود یه کم پیاز هم بهش اضافه کنید.

برای اینکه سوپ جو پرک خوشمزه بشه می تونید از خامه، آب لیمو و یا جعفری خرد شده هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید.یادمه یکی می گفت برای لعاب دار شدن از یکم آرد استفاده کنین .خیلی خوب شد.یه نکته دیگه هم اینه که اگه یکم قارچ هم توی سوپ بریزید طعمش عالی میشه.

18. حلیم گندم خانگی، غلیظ و خوشمزه!

حلیم گندم یه غذای سنتی و مقوی است که خیلی ها دوستش دارن. تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که حلیم گندم رو خیلی غلیظ و خوشمزه می کنه. اول از همه اینکه گندم باید خوب خیس بخوره و پخته بشه. یه نفر گفته بود از گندم پوست کنده استفاده کنید. بعد گوشت باید خوب پخته بشه و ریش ریش بشه. یه نفر گفته بود از گوشت گوسفندی استفاده کنید. برای اینکه حلیم گندم غلیظ بشه باید اونو با حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید. یه نفر گفته بود یه کم آرد هم بهش اضافه کنید. حلیم رو باید با روغن حیوانی، دارچین و شکر سرو کنید. یه نفر گفته بود اگه یه کم زنجبیل بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه. یه نکته مهم هم اینه که باید خیلی هم بزنید تا ته نگیره.

19. کله جوش اصیل، یه غذای سنتی و خوشمزه!

کله جوش یه غذای سنتی و خوشمزه است که در مناطق مختلف ایران تهیه میشه.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کله جوش اصیل رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه کشک باید خوب خیس بخوره و رقیق بشه.یه نفر گفته بود از کشک محلی استفاده کنید.بعد پیاز داغ باید طلایی و خوشرنگ بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.گردو خرد شده هم خیلی مهمه.باید با پیاز داغ و کشک مخلوط بشه.یه نفر گفته بود یه کم نعنا داغ هم بهش اضافه کنید.برای اینکه کله جوش خوشمزه بشه می تونید از عدس، لوبیا و یا سبزیجات خشک هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید.

یه نفر گفته بود اگه یه کم زیره بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یک پیشنهاد عالی هم این بود که از پیاز داغ فراوون استفاده کنی.

20. استانبولی پلو خوش عطر، با سیب زمینی نگینی!

استانبولی پلو یه غذای ساده و سریعه که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که استانبولی پلو رو خیلی خوش عطر می کنه.اول از همه اینکه گوشت چرخ کرده باید خوب تفت داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم پیاز رنده شده هم بهش اضافه کنید.بعد سیب زمینی نگینی خرد شده هم خیلی مهمه.باید با گوشت تفت داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه هم بهش اضافه کنید.رب گوجه فرنگی هم خیلی مهمه.باید خوب تفت داده بشه تا رنگش باز بشه.یه نفر گفته بود یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید.

برای اینکه استانبولی پلو خوش عطر بشه می تونید از دارچین، زیره و یا زعفران هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود اگه یه کم شوید خشک بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یکی هم می گفت که یکم کره حیوانی بزنید توی پلو خیلی طعمش رو بهتر میکنه.

21. خوراک لوبیا چیتی خوشمزه، با رب فراوان!

خوراک لوبیا چیتی یه غذای ساده و مقوی است که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه لوبیا چیتی باید خوب خیس بخوره و پخته بشه.یه نفر گفته بود یه کم نمک بهش اضافه کنید.بعد پیاز داغ باید طلایی و خوشرنگ بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.رب گوجه فرنگی هم خیلی مهمه.باید خوب تفت داده بشه تا رنگش باز بشه.یه نفر گفته بود یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید.برای اینکه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه بشه می تونید از سیب زمینی نگینی، قارچ و یا هویج هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم آب لیمو هم بهش اضافه کنید.

یه نفر گفته بود اگه یه کم زیره بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یه نکته مهم توی خوراک لوبیا اینه که اگه یکم آویشن بزنید خیلی عطرش خوب میشه.

22. ماکارونی با سویا، یه غذای اقتصادی و خوشمزه!

ماکارونی با سویا یه غذای اقتصادی و خوشمزه است که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که ماکارونی با سویا رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه سویا باید خوب خیس بخوره و آبش گرفته بشه.یه نفر گفته بود یه کم سرکه بهش اضافه کنید.بعد پیاز داغ باید طلایی و خوشرنگ بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.رب گوجه فرنگی هم خیلی مهمه.باید خوب تفت داده بشه تا رنگش باز بشه.یه نفر گفته بود یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید.برای اینکه ماکارونی با سویا خوشمزه بشه می تونید از فلفل دلمه ای، قارچ و یا ذرت هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم آویشن هم بهش اضافه کنید.

ماکارونی رو باید طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و با مواد مخلوط کنید.یه خانم هنرمند هم گفته بود برای از بین بردن بوی سویا از ادویه های کاری استفاده کنید.

23. کوفته تبریزی اصیل، با گوشت فراوان!

کوفته تبریزی یه غذای سنتی و مجلسی است که خیلی ها دوستش دارن.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کوفته تبریزی اصیل رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه گوشت باید خوب ورز داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم پیاز رنده شده و آب گرفته شده بهش اضافه کنید.بعد برنج نیم پز، لپه پخته شده و سبزی کوفته هم خیلی مهم هستن.یه نفر گفته بود یه کم آرد نخودچی هم بهش اضافه کنید.برای اینکه کوفته تبریزی خوشمزه بشه می تونید از آلو، گردو و یا تخم مرغ آب پز هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم کشمش هم بهش اضافه کنید.

سس کوفته هم خیلی مهمه.باید از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ و ادویه های خوشمزه درست بشه.یه نفر گفته بود یه کم زعفران هم بهش اضافه کنید.کوفته ها رو باید تو سس بپزید تا خوب طعم دار بشن.یه نکته اساسی برای نترکیدن کوفته اینه که خوب ورز بدیدش!

24. آش جو خوشمزه، یه غذای زمستونی عالی!

آش جو یه غذای سنتی و خوشمزه است که مخصوصا تو فصل زمستون خیلی طرفدار داره.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که آش جو رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه جو باید خوب خیس بخوره و پخته بشه.یه نفر گفته بود از جو پرک هم می تونید استفاده کنید.بعد حبوبات هم باید خوب خیس بخورن و پخته بشن.یه نفر گفته بود از عدس، لوبیا چیتی و نخود استفاده کنید.سبزی آش هم خیلی مهمه.اسفناج، جعفری و گشنیز از سبزیجات اصلی آش جو هستن.یه نفر گفته بود یه کم شنبلیله هم بهش اضافه کنید.

برای اینکه آش جو خوشمزه بشه می تونید از گوشت چرخ کرده، کشک و یا پیاز داغ هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم نعنا داغ هم بهش اضافه کنید.یه نفر گفته بود اگه یه کم آب قلم بهش اضافه کنید خیلی مقوی میشه.رمز خوشمزه شدن آش جو اینه که بذارید خوب جا بیفته!

25. شیرین پلو مجلسی، با مرغ زعفرانی!

شیرین پلو یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که شیرین پلو رو خیلی عالی می کنه.اول از همه اینکه برنج باید خوب خیس بخوره.یه نفر گفته بود از برنج ایرانی استفاده کنید.بعد خلال پسته و بادام باید خیس بخورن و تفت داده بشن.یه نفر گفته بود یه کم گلاب بهشون اضافه کنید.پوست پرتقال و نارنج هم باید تلخی شون گرفته بشه و با شکر کاراملیزه بشن.یه نفر گفته بود یه کم زعفران هم بهشون اضافه کنید.مرغ هم باید خوب پخته بشه و با زعفران و ادویه های خوشمزه طعم دار بشه.

یه نفر گفته بود یه کم پودر هل هم بهش اضافه کنید.

شیرین پلو رو باید به صورت لایه لایه با برنج، خلال ها و مرغ بچینید و دم بذارید.یه نکته طلایی توی شیرین پلو اینه که اگه یکم عرق بهار نارنج بزنید خیلی معطر میشه.

26. کدو پلو خوشمزه، یه غذای ساده و مفید!

کدو پلو یه غذای ساده و مفید است که برای وعده های غذایی روزمره خیلی مناسبه.تو نی نی سایت یه دستور پیدا کردم که کدو پلو رو خیلی خوشمزه می کنه.اول از همه اینکه کدو باید نگینی خرد بشه و با پیاز داغ تفت داده بشه.یه نفر گفته بود از کدو سبز استفاده کنید.بعد گوشت چرخ کرده هم باید تفت داده بشه.یه نفر گفته بود یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید.برنج رو هم باید طبق معمول آبکش کنید و با کدو و گوشت مخلوط کنید و دم بذارید.یه نفر گفته بود یه کم دارچین هم بهش اضافه کنید.

برای اینکه کدو پلو خوشمزه بشه می تونید از کشمش، گردو و یا زیره هم استفاده کنید.

یه نفر گفته بود یه کم شوید خشک هم بهش اضافه کنید.یه نفر گفته بود اگه یه کم رب انار بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.یه راز هم توی خوشمزگی کدو پلو اینه که یکم زعفران بزنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا